Sale!

DEFCON 5 GLADIATOR FLEECE

Original price was: €45.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €39.90.

ΤΟ FLECE ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 450 GR/MQ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΡΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡ

1- ΔΥΟ ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΟΥΣ ΓΙΦΟΥΣ
2- ΔΥΝΑΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΥΠΟΥ
3- ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΒΗΜΑ
4- ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΝΣΕΣΤΕΣ
5- ΥΦΑΣΜΑ LOOP ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ PACH ID

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ D5-PARKA-II

Βάρος: 0,95 Kg

Κωδικός προϊόντος: D5-3320-OD Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , , ,
Περιγραφή

Περιγραφή

Το Defcon 5 Gladiator Fleece είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου που θέλουν να παραμείνουν ζεστοί και άνετοι σε πιο κρύες καιρικές συνθήκες. Ακολουθούν μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν:
Ζεστασιά: Το Gladiator Fleece έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά ζεστούς σε κρύες καιρικές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που παρέχουν εξαιρετική μόνωση, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ζεστοί και άνετοι ακόμα και στον πιο κρύο καιρό.
Άνεση: Το υλικό fleece που χρησιμοποιείται σε αυτό το προϊόν είναι απαλό και άνετο στο δέρμα. Είναι επίσης ελαφρύ και αναπνέει, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να μετακινηθείτε άνετα και ελεύθερα.
Ανθεκτικότητα: Το Gladiator Fleece είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στη φθορά των υπαίθριων δραστηριοτήτων, καθιστώντας το μια ανθεκτική και μακροχρόνια επένδυση.
Ευελιξία: Το Gladiator Fleece μπορεί να φορεθεί μόνο του ως σακάκι ή να τοποθετηθεί κάτω από ένα βαρύτερο παλτό για περισσότερη ζεστασιά. Αυτή η ευελιξία το καθιστά εξαιρετική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Συνολικά, το Defcon 5 Gladiator Fleece είναι μια εξαιρετική επένδυση για όποιον περνά χρόνο σε εξωτερικούς χώρους σε κρύες καιρικές συνθήκες. Παρέχει ζεστασιά, άνεση, ανθεκτικότητα και ευελιξία, καθιστώντας το ένα αξιόπιστο και απαραίτητο εξάρτημα εξωτερικού χώρου

Επιπλέον πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες

brand

Defcon 5

color

Green

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “DEFCON 5 GLADIATOR FLEECE”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *