MIDGARD RAID Black Series T-Shirt Μαύρο

35.00

Το Midgard είναι η χώρα των ανδρών στη σκανδιναβική μυθολογία, που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Odin με το ετοιμοθάνατο σώμα του γίγαντα Ymir. Από το δέρμα του δημιουργήθηκε η γη, το αίμα του έκανε δυνατές τις θάλασσες, και βουνά χτίστηκαν από τα κόκαλά του. Η σειρά T-shirt MIDGARD αποτίει φόρο τιμής στη σκανδιναβική μυθολογία όπου ήρωες, θεοί και μύθοι συνυπάρχουν μέχρι σήμερα σε θρύλους.

 

Κωδικός προϊόντος: 00419 BLACK Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,
Περιγραφή

Περιγραφή

ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟ MIDGARD RAID;

Κάθε μπλουζάκι της συλλογής είναι εμπνευσμένο από έναν θρύλο της τεράστιας σκανδιναβικής μυθολογίας σε μια εποχή μεγάλων ηρώων, κατακτητών και ακούραστων τυχοδιώκτες που διψούν να ανακαλύψουν νέους κόσμους. Το μπλουζάκι, με συνολική δομή από 50% βαμβάκι και 50% πολυεστέρα, έχει στάμπα στο μπροστινό μέρος αλλά και στο πίσω μέρος, που σχετίζονται και τα δύο με τους θρύλους του βορρά.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ POLO;

Το “VALHALLA RISING” τιμά μια ταφή σύμφωνα με τα αρχαία έθιμα κατά την οποία ο μεγάλος άρχοντας θάφτηκε ή αποτεφρώθηκε με το δικό του πλοίο, τα όπλα, τα καλύτερα άλογα και τους σκλάβους του, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στις αίθουσες του Όντιν. Εκεί θα έμεναν πίνοντας, τρώγοντας και πολεμώντας για να προετοιμαστούν για τη μεγάλη μάχη του Ragnarök, μια τιμή που προοριζόταν για μεγάλους ήρωες.

Ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός και διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στις αποθήκες του επίσημου διανομέα

Επιπλέον πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες

brand

RAGNAR RAIDS

color

Black

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “MIDGARD RAID Black Series T-Shirt Μαύρο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *